Cum cumpăr?

Selectaţi un produs de pe site. Vă va fi prezentata o listă de modele care îndeplinesc cerinţele dumneavoastră, cu indicarea preţului. Toate produsele au descrieri detaliate si imagini.

Dacă aveţi orice întrebări cu privire la produse, puteti solicita informatie de la consultantii internet-magazinului, apelând la numarul de telefon  (0231) 93102;  060002808;  060002807;

Pentru a face cumpărături in magazinul nostru online, puteti folosi urmatoarele opțiuni:  

1.  apel telefonic la consultanții nostri de vânzări la numerele de telefon   060002808;  060002807;

2.  comanda directă de pe site prin adaugarea produselor în coșul de cumpărături.  

Consultanții noștri vă vor ajuta la alegerea produselor și comandarea lor.

Livrare    

 Livrarea tuturor produselor prezentate în magazinul online "molro.md" este 100 lei in raza mun. Balti. In rest pe întreg teritoriul Republicii Moldova este de 12 lei /km În timpul preluării comenzii, curierul nu este obligat să instaleze și nu este obligat să explice despre funcționarea mărfii; Înainte de a instala/asambla marfa vă recomandăm să citiți  cu atenție  instrucțiunile de asamblare/utilizare

Atenţie! Serviciul de livrare se efectueaza pina la scara, nu efectueaza instalaţii ale produselor livrate

               In caz ca aveti nevoie de asamblare / montare este necesar de anuntat vinzatorul din timp

 Primirea comenzii:    

  Produsul comandat il poate primi persoana care l-a comandat,sau o alta persoana care este gata sa primeasca produsul,pe adresa indicata in comanda,si sa-l achite.    

 La primirea comenzii este necesar sa verificati starea ambalajului produsului in prezenta curierului. În cazul în care ambalajul este integru, deschideţi-l si examinati cu atenţie aspectul şi completatia

Acţiunile dvs, în cazul în care doriti sa renuntati la produsul livrat:  

  Dacă refuzati produsul din motive ce nu tin de aspectul fizic sau completatia necorespunzatoare a produsului, daca v-a fost livrat exact produsul comandat (aspectul sau corespunde descrierii, ambalajul este integru  atunci renuntarea la produs nu  are loc din vina vanzatorului. In acest caz, dumneavoastra veti suporta taxa de livrare.      

Modalități de plată:  

- Plata în numerar;

- Prin transfer bancar;

- Carduri bancare. (VISA ELECTRON / VISA CLASIC / Maestro / MasterCard).           

     ATENTIE! In caz ca unele circumstante neprevazute va impiedica sa primiti comanda plasata in magazinul online molro.md, este necesar sa contactati operatorul nostru cat mai devreme posibil la numerele de telefon  060002807  sau pe adresa electronic monozalia-lux@mail.ru si sa stabilitati o noua ora sau adresa pentru livrarea comenzii.

 NOTĂ PENTRU CUMPĂRĂTOR

- La momentul convenit în ordinul de livrare, cumpărătorul va trebui să fie la adresa de livrare

- La primirea produsului cumpărătorul trebuie să verifice produsul de defecte vizibile (zgîrîieturi, pălituri, etc.) pentru      ce semneaza chitana de primire a mărfii.

- După primirea mărfii clientul nu poate avea pretenții la companie; 

Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
Developer: Mursa Alexandru