Politica de confidentialitate


Politica de confidentialitate a companiei Monozalia-Lux SRL si protectia datelor cu caracter personal.


Monozalia-Lux SRL defineste  datele cu caracter personal si alte date primite , colectate ca fiind strict confidentiale si vor fi prelucrate cu respectarea regimului securitate si confidentialitate  in conformitate cu prevederile Legii nr.133 din 8 iulie 2011 privind protectia datelor cu caracter personal. Nefiind folosite in alte scopuri incompatibile. 


Monozalia-Lux acorda o importanta deosebita asigurarii protectiei tuturor tipurilor de date mentionate in aceasta declaratie a politicii de securitate. Astfel, accesul la aceste informatii este disponibil numai pentru angajatii Monozalia-Lux care trebuie sa ofere sprijin utilizatorilor molro.md la care se refera aceste date. In niciun caz, Monozalia-Lux nu transfera informatii personale catre un tert fara notificare si consimtamant al persoanei la care se refera aceste informatii.


Cumparatorii care vor  sa procure mobila prin solicitarea unui credit/imprumut, i-si exprima acordul ca Monozalia-Lux SRL sa transmita datele personale pentru prelucrare catre organizatiile de microfinantare cu care Monozalia-Lux are incheiate contracte de colaborare, in vederea obtinerii unui contract de imprumut/credit pentru procurarea bunurilor de pe site.


Fiecare utilizator are dreptul la informatii referitor la colectarea datelor despre el si care sunt inregistrate de catre Monozalia-Lux ,are dreptul să modifice aceste date și la dezacordul scris cu prelucrarea lor. Fiecare utilizator poate solicita oricând stergerea tuturor datelor personale, dar pe viitor nu va avea posibilitatea de a primi informatii despre produse noi, instructiuni si promotii speciale si actuale pentru clientii fideli. Vă rugăm sa retineti ca, in conformitate cu legea, suntem obligati sa pastram informatii despre achizitiile facute.


Colectarea automata a datelor cand vizitati paginile site-ului web acest tip de date nu include informatii personale ale vizitatorilor paginii. Monozalia-Lux are acces la istoria cautarii si identifica urmatoarele date: adresa Internet dupa adresa IP, durata timpului petrecut pe site-ul web molro.md, lista paginilor interne vizitate, lista frazelor si fisierelor pe care utilizatorul le-a cautat pe site-ul molro.md, informatii din browserul web, care opereaza in sistem. Aceste date sunt utilizate pentru a optimiza prezenta Monozalia-Lux pe Internet.Datele personale pe care le colecteaza Monozalia-Lux sunt stocate pe servere protejate in mod fiabil de accesul neautorizat.


Monozalia-Lux își rezervă dreptul de a modifica această dispoziție din motive de modificare a legislației, a politicii de afaceri Monozalia-Lux sau din alte motive. În orice caz, aceste modificări vor fi asociate cu o protecție sporită a datelor cu caracter personal.


Оплата Mastercard
Оплата Maestro
Оплата Visa
Developer: Mursa Alexandru